Om albert

Om selskabet

Albert.dk ApS beskæftiger sig udenlukkende med drift af mødesteder til homo- og biseksuelle mænd. Selskabet er en del af Freeway koncernen der med over 150 millioner månedlige sidevisninger er en af de absolut tungeste aktører på det danske internet. Foruden Albert.dk driver koncernen bl.a. Dating.dk, Netdate.dk, Bolig.dk og Roomservice.dk.

Vores mission

Vi agter at blive den førende virksomhed i Europa i kategorien af online mødesteder for mænd der søger mænd. Vi skaber mødesteder der gør det ukompliceret at finde mænd til hurtige møder uanset hvor du befinder dig. Vi benytter os af nyskabende teknologier samt forretnings- og designprocesser for at give vores brugere en unik oplevelse der hører sig til sjældenhederne i en verden der vanligt er drevet af frivillige kræfter og begrænsede ressourcer.

Vores værdier

Alle vores handlinger udspringer af vores grundlæggende ønske om at gøre jorden til et bedre sted at være. Vi træder ikke på nogen, og lader ikke nogen træde på os eller vores kunder. Vi gør kort fortalt mod andre som vi ønsker at de skal gøre mod os. Vi tillader ikke genveje på bekostning af andre. Hverken i virksomheden eller vores ansattes privatliv hvis integritet for os er uløseligt forbundet. Af konkrete tiltag kan bl.a. nævnes vores serverpark hvor elektriciteten leveres af TÜV-certifiede NaturEnergie AG der udenlukkende leverer energi fra vandkraft. Såfremt du er involveret i et projekt hvor vores engagement ville tilføre værdi hører vi gladeligt fra dig.

 • Info

  Albert.dk ApS
  Sct. Leonisgade 5, 8800 Viborg
  CVR: 30498526

  E-mail: info@albert.dk
  OBS: Ikke til supportspørgsmål.

 • Bankoplysninger

  Bank: Handelsbanken Viborg
  Konto: 76431169762
  IBAN: DK1176430001169762
  SWIFT-adresse/BIC: HANDDKKK